flyttfirma Skara

Flyttfirma Skara

Välkommen till din lokala flyttfirma i Skara! Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert

Vill du ha hjälp med din flytt från eller inom Skara?

Då har du kommit helt rätt! Vi på Lokala Flyttfirman utför alla typer av tjänster rörande din flytt i hela Skara-området med omnejd. Vi kan hjälpa dig med allt från den lilla flytten lokalt, till att lotsa hela bohaget eller kontoret tvärs över hela Sverige eller utomlands.

Det är viktigt vid en flytt att alla bitar faller på plats, därför är vi är din pålitliga partner genom hela processen. Från planering, uppmätning av bohag till projektledning och utförande av flytten. Utöver själva flytten så kan vi erbjuda andra typer av tjänster för att underlätta för dig och din familj eller företag. Vi kan erbjuda packning, flyttkartonger, bistå med magasinering och avsluta hela projektet med en välutförd flyttstädning, givetvis på en och samma faktura.

Vi försöker vara till förfogande för alla typer av projekt som kan önskas av en flyttfirma Skara, så tveka inte på att kontakta oss och peppra oss med frågor! Konsultation är alltid gratis, likaså prisförslaget.

Tillsammans med våra grymma medarbetare med många års erfarenhet av flyttbranschen skräddarsyr vi ert upplägg för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Läs mer om oss

Flytthjälp

Packning

Flyttstädning

Garanti

Begär offert

 • 1
 • 2
 • 3

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Nästa" ""]

  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Tillbaka" "Nästa" "Step 2"]
  JaNej


  JaNej

  [cf7mls_step cf7mls_step-3 "Tillbaka" "Step 3"]

  Flyttfirma Skara pris

  Att prissätta en flytt är inte nödvändigtvis en jättesvår process, men det kräver lite mer kött på benen för din koordinator än andra flyttjänster så som flyttstädning eller bortforsling. En flytt via en flyttfirma Skara kan prissättas genom att göra en uppskattning av ditt bohag, och sedan ges ett fast pris baserat på volymen i kubikmeter(m3) följt av tillägg för antal trappor, med eller utan hiss, och självklart också transportsträckan tur & retur. Det kan låta som mycket, men vår erfarna personal har flyttat många kartonger och soffor i sina dagar, och kan rätt snabbt kalkylera ut en korrekt volym och kostnad för dig.

  När vi, eller någon annan flyttfirma Skara, gör en priskalkyl så brukar det bästa sättet vara att gå igenom bohaget per telefon, där vi kan använda vår interna kalkyl för att få fram en korrekt volym. Vid osäkerhet eller specialfall kan det också vara värt för oss att komma ut och titta på bohaget, för att säkerställa att du får rätt pris men också att flytten skall gå smidigt och utan stora överraskningar.

  Det är väldigt viktigt att du själv också gör en ordentligt uppskattning under konsultationen, räkna gärna lite högre än vad du ser och tror, om du såklart inte redan har packat och har exakta antalet flyttkartonger, säckar med kläder och dylikt. En flytt blir oftast större än vad man kan tro! Även om säckarna med kläder är mjuka och rörliga, så tar dem plats.

  flyttfirma Skara pris

  Flyttfirma Skara Offert

  Efter att du tagit kontakt med oss via vårt snabba kontaktformulär eller via telefon så kommer du antingen mottaga en offert direkt, eller så kontaktar vi dig inom väldigt kort för att komplettera informationen.

  Bohagskalkyl

  Att schablonberäkna ett bohag går rätt bra för att få ett hum, där uträkningen ofta kan ligga någonstans på 0,3 per kvm i volym. Exempel : 60 kvm * 0,3 = 18 kubikmeter.
  När vi däremot lämnar en konkret offert görs en mer detaljerad genomgång av ditt bohag för att få ett korrekt pris.

  Specialgods eller tunga föremål

  Specialgods & tunga föremål, så som piano, vapenskåp, kassaskåp, fordon eller annan dylik utrustning ingår inte i en standard bohagsberäkning och specificeras alltid på egen rad.

  Transportkostnad

  De flesta flyttar sker inom orten eller länet, och därför brukar sällan transportkostnaderna bli särskilt höga. Men för dig som anlitar en flyttfirma Skara för att transportera ditt bohag en längre sträcka, eller till och med tvärs över landet, så kan transportkostnaden bli ett påtagligt belopp.

  flyttfirma Skara offert

  Tillägg

  Givetvis tillkommer lite fler kostnader när du anlitar en flyttfirma Skara, bohaget i offerten inkluderar oftast, om inget att skrivs, endast att flytta ditt bohag mellan bostaden och fordonen, och givetvis från bilen till din nya bostad.

  Några andra tillägg som du kan välja eller som kan tillkomma

  Packhjälp

  Packning är något som inte ingår en standardflytt, utan som tilläggstjänst. Som flyttfirma Skara med många års erfarenhet är vi inte bara duktiga på att bära, vi kan också det här med att packa! Att packa ner ett helt bohag i kartonger, lådor och säckar tar oftast betydligt mer tid än man tror. Sedan kan också vara rätt svårt att veta hur man skyddar sina värdesaker på bästa sätt inför en transport. Därför kan du anlita oss för packning, så kan du helt slappna av och tänka på annat. Packningen, om inte annat sägs, sker också i samband med flytten, så kan du och din familj leva i ro och lugn ända in till avfärden, och slippa djungeln av flyttkartonger som bildas över flera dagar eller veckors tid.

  Magasinering

  Ibland blir det snävt med tid mellan utflyttningsdatum och inflyttning på nya adressen. Då kan vi starkt rekommendera magasinering som alternativ. Vi kan hjälpa både med kort-tids och långtidslösningar.

  flyttfirma Skara

  RUT & Övrig info

  RUT inom flytt gäller endast för själva arbetskostnaden, alla andra kostnader sker utan RUT-avdrag.

  Återvinningscentralen eller Röda Korset

  När du anlitar oss som din flyttfirma Skara kan vi givetvis bistå med att köra ett lass till återvinningscentralen eller till välgörenhet, vi ger också rabatt för det senare alternativet då vi på Lokala Flyttfirman. Något som tål att märkas här med, speciellt när du jämför offerter från flera flyttfirmor – transporter till och från Återvinningscentral är EJ RUT-berättigat, medans transporter till och från välgörenhet, second hand eller dylikt (ex. Röda Korset) är RUT-berättigat.

  Transportavgifter

  Givetvis har du RUT-avdrag på hela ‘flytten’ av bohaget och arbetstimmarna i fordonet, men det tål att repeteras att kostnaden per kilometer samt fordonets avgifter EJ är RUT-berättigad. Detta är en väldigt viktigt punkt när du jämför offerter från flera bolag, så det blir korrekt.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  flytthjälp Skara
  Vi finns i dessa städer